Tot mai multe cadre medicale din Spitalul Județean Zalău se vaccinează împotriva COVID-19

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 se derulează foarte bine la nivelul județului Sălaj, potrivit ultimelor date furnizate de DSP, care arată că un procent de peste 70% dintre lucrătorii din sistemul de sănătate din Sălaj s-au vaccinat deja.
Săptămâna aceasta, luni, a demarat și etapa a doua de vaccinare, etapă în care sunt cuprinși aproximativ 60.000 de sălăjeni.
Spitalul Județean de Urgență Zalău și-a răsplătit cadrele medicale care au ales să facă vaccinul și au primit cadou un ceas de buzunar donat de o fundație din Marea Britanie.
„#Felicitari personalul medical din cadrul SJUZ care s-a vaccinat împotriva COVID-19.
Pe langa protectia personala, vaccinarea reprezinta si un gest de responsabilitate pentru pacientil noștri, pentru protejarea persoanelor vulnerabile.
In semn de apreciere pentru eforturile sustinute in gestionarea pandemiei fiecare persoana vaccinata a primit cate un ceas de buzunar din partea fundatiei #Medical_Support_in_Romania din Marea Britanie. Acest ceas este special destinat utilizarii de catre personalul medical, deoarece in spital nu sunt permise ceasuri de mână, regula fiind impusă de procedura privind igiena mainilor.
Mulțumim #MSR pentru cadouri si #Carole_Hallam pentru ca ai facut tot posibilul ca aceste ceasuri sa ne ajunga la timp.
De luni 25 ianuarie incepe pentru personalul medical #vaccinarea cu cea de a doua doza. Rămânem optimiști si mergem înainte!”, se arată într-un comunicat publicat pe Facebook de Spitalul Județean Zalău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *