Tot mai mulți lideri PNL cer demisia lui Raed Arafat

Rareș Bogdan prim-vicepreședintele PNL, a lansat un atac deschis către Raed Arafat, Nicușor Dan și Vlad Voiculescu, după scandalul de la Spitalul Foișor din Capitală. Europarlamentarul cere, astfel, ca aceștia să dea explicații pentru situația de la Spitalul Foișor și susține că cei trei nu au ajuns în funcții „pentru că i-au pus părinții și bunicii lor”, ci pentru că partidele din Coaliție și Klaus Iohannis au făcut campanie și i-au adus la putere.

„​Nu știu ce vor face colegii mei, dar eu cer ca domnul Raed Arafat, de care sincer m-am cam săturat, nu există oameni de neînlocuit, să ne dea răspunsuri. Nicușor Dan a venit la putere ca să conducă Bucureștiul, deoarece PNL i-a retras pe Rareș Bogdan, pe Violeta Alexandru și pe Ludovic Orban de la a candida. De asemenea, USR-PLUS l-a retras pe Vlad Voiculescu, așa că Nicușor Dan trebuie să ne explice care a fost comunicarea dintre el și Spitalul Foișor. Vlad Voiculescu trebuie să ne explice exact ce s-a întâmplat și de ce s-a ajuns la această situație, iar Raed Arafat să dea răspunsuri în fața lui Lucian Bode, Florin Cîțu și a noastră ca lideri ai coaliției”, a spus Rareș Bogdan într-o intervenție la România TV.

Printre liderii liberali care cer demisia lui Arafat și a ministrului Voiculescu se numără și vicepreședinte al PNL, deputatul Ben-Oni Ardelean. Defapt sunt msi mulți lideri PNL și PSD care cer la unison demisia ministrului Sănătății, Vlad Voiculescu de la PLUS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *