Travestitul din Biserica Ortodoxă Română dat în urmărire generală a păcătuit din nou

M

Travestitul care propovăduia cuvântul Domnului într-o mănăstire din Sălaj și a fost dat în urmărire generală după ce a dispărut cu banii lăcașului de cult a păcătuit din nou, potrivit spynews.ro

  1. Călugărul travestit care a furat cutia milei a căzut din nou în păcat
  2. Sorin Matei Filip (Cecille del Sol) este bun(-ă) de plată
  3. Slujitorul Domnului a fost dat în urmărire generală, după ce a fost condamnat fiindcă a furat banii mănăstirii

Slujitorul Domnului Sorin Matei Filip, care apărea pe scenă sub numele de doamnă „Cecille del Sol”, a fost ars la buzunare de executorii judecătorești, din cauza unui credit bancar din 2005. „Admite cererea formulată de petentul B.E.J. PINTEA BOGDAN IOAN, având ca obiect încuviinţare a executării silite. Încuviinţează executarea silită solicitată de creditorii EOS INTERNATIONAL BETEILIGUNGS-VERWALTUNGSGESELLSCHAFT MBH şi NEXT CAPITAL INVESTMENTS LIMITED, prin reprezentant convenţional EOS KSI ROMÂNIA S.R.L., împotriva debitorului FILIP SORIN MATEI.

Autorizează pe creditoare să treacă la executarea silită indirectă prin toate formele simultan sau succesiv poprire asupra sumelor de bani, veniturilor, titlurilor de valoare, asupra bunurilor mobile, asupra bunurilor imobile a obligaţiei plată a 2.009,80 lei, reprezentând 1.080,26 lei debit principal, 929,54 lei accesorii, calculate conform dispoziţiilor legale, în baza titlului executoriu constând în Contractul de credit bancar numărul 1545 din data de 26.04.2005, încheiat între Banca Comercială Română S.A., în calitate de creditoare, şi FILIP SORIN MATEI, în calitate de debitor, urmând, totodată, ca încuviinţarea executării silite să se extindă şi asupra titlurilor executorii emise de către executorul judecătoresc în cadrul procedurii de executare silită încuviinţate. Fără cale de atac”, au decis, recent, magistrații.

Sorin Matei Filip a devenit vedetă în 2014, când a fost dat în urmărire generală, fiindcă se sustrăgea executării pedepsei cu închisoarea. Părintele Filip, travestit celebru din Cluj Napoca, presta pe scenă alături de alte „doamne”, în trupa „Toxice”, sub numele de „Cecille del Sol” și a fost condamnat definitiv la doi ani de puşcărie, pentru delapidare.

Călugărul-cântăreață a primit pedeapsa pentru că a prădat lăcaşul de cult care îl găzduia, Mănăstirea Bobota din judeţul Sălaj. „Fratele Andrei”, aşa cum era cunoscut travestitul, a dispărut cu 7.000 de euro din vistieria lăcașului de cult, bani care fuseseră strânși pentru renovarea mănăstirii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *