Turneul de fotbal organizat de Primăria Fildu de Jos și-a desemnat câștigătorii

4 Localități s-au înfruntat astăzi in prima ediție a Turneului Local de Fotbal a Comunei Fildu de Jos! Pentru a nu va tine in suspans va prezentam cu mândrie si fericire clasamentul!
🥇Tetișu
🥈Fildu de Mijloc
🥉Fildu de Jos
🏅Fildu de Sus
In primul rand, dorim sa felicitam campionii acestei ediții in mod special: 🎉🎉🎉🥇Tetisu
In al doilea rand, nu putem trece mai departe, fără a felicita celelalte echipe, 🎉🎉🎉Fildu de Mijloc, Fildu de Jos si Fildu de Sus🎉🎉🎉
Pentru ca nu putem reformula mai bine, ne vom permite sa il citam chiar pe domnul Primar, Albert Nicolae-Marin: “Felicit campioana! Insa nu trebuie omise celelalte echipe! Fiecare in parte au dat dovada de implicare, devotament si fairplay! Ma bucura nespus, faptul ca indiferent de vârsta, fiecare jucator a fost alături de echipa sa si a dat tot ce e mai bun din el! Sunt convins, si imi place sa cred, ca evenimentul a fost un real succes, si abia aștept sa mai organizam o ediție cat mai repede! Le mulțumesc in primul rand jucătorilor, pentru ca au participat, si in al doilea rand, dar sigur, la fel de important, fiecărui fildan, in parte, pentru ca si-a dedicat o buna parte din Duminica, pentru a-si susține echipa favorita, ori pentru a se bucura de atmosfera!”
Va mulțumim ca ați fost alături de noi si va așteptăm cu drag la următoarea ediție!
Cu stima si apreciere,
Echipa Primăriei Fildu de Jos
“Nimic fara Dumnezeu!”
P.S. In viitorul apropiat, mai organizam ceva!
Hint: fileul de volei🤔🤫

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *