UDMR Sălaj – contribuție cheie la dezvoltarea județului

Președintele UDMR Sălaj, deputatul Seres Dénes, a prezentat cele mai importante realizări ale formațiunii politice pe care o conduce la toate nivelurile – Parlament, municipiul Zalău și județului Sălaj


Liderii UDMR a pus accent pe dezvoltarea infrastructurii rutiere, dar și pe sănătatea sălăjenilor

Potrivit deputatului Sereș Deneș în perioada 2016 – 2020 la nivelul Consiliului Județean Sălaj prin aportul membrilor UDMR s-a câștigat mai multe proiecte de finanțare pentru dezvoltarea infrastructurii rutiere în valoare de aproximativ 85 de milioane de euro și în jur de 30 milioane de euro sunt investițiile aflate în derulare în diferite etape la Spitalul Județean de Urgență Sălaj.

Persoanele vulnerabile și cu dizabilități au primit ajutorul cuvenit

Anul trecut s-a continuat programul social la nivelul județului, prin care a fost asigurat locuri de muncă pentru un număr de 46 de personae care au îngrijit aproape 1.000 de persoane în vârstă la domiciliu și copii cu dizabiltăți.

Comunitățile au primit bani pentru a continua dezvoltarea mediul rural

30 milioane de lei au fost repartizați administrațiilor locale pentru acoperirea cheltuielior de funcționare și de dezvoltare și s-au alocat aproape 5 milioane de lei pentru întreținerea drumurilor comunale.

Modernizarea Spitalului Județean este meritul deputatului Seres Denes

Cel mai mare rezultat al anului trecut este alocarea de la bugetul de stat a 15 milioane de lei, câștigat de UDMR prin amendamentul domnului deputat Seres Dénes pentru dezvoltarea și dotarea cu aparatură medicală a Spitalului Județean de Urgență Sălaj.

Implicarea și buna colaborare la nivelul conducerii Primăriei Zalău, a dus la o dezvoltare accelerată

La nivelul Municipiului Zalău, viceprimarul Nicolae Fazakas a spus că în prezent sunt 27 de contracte de investiție care vor moderniza oraşul. Dintre acestea, 6 contracte sunt deja finalizate, 14 contracte sunt în derulare, iar 7 sunt în procesul de achiziție.


Din anul 1992 și până în 2004, timp de trei mandate Sereș Deneș a fost senator de Sălaj, iar din 2004 și până în prezent, timp de 4 mandate a fost deputat.

La alegerile din 6 Decembrie, liderul UDMR Seres Denes deschide lista la Camera Deputatilor pozitia 5 pe buletinul de vot, iar secretarul de stat Kovacs Irenke deschide lista UDMR la Senat.

Activitatea parlamentară în cifre a deputatului Sereș Deneș

Luari de cuvânt: 20 (în 20 sedinte)
– din care declaratii politice: 2
Luari de cuvânt în BP: 8 (în 8 sedinte)
Propuneri legislative initiate: 86, din care 33 promulgate legi
Proiecte de hotarâre initiate: 1
Întrebari si interpelari: 10
Motiuni: 2

 

Articol comandat de Uniunea Democrată Maghiară din România –Organizația Județeană Sălaj CUI 13200002

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *