Un fost consilier local PNL are șanse să devină noul manager al Casei Municipale de Cultură Zalău

Solista de muzică populară Rodica Pop Seling a obținut notă de trecere la proiectul de management pentru postul de manager al Casei Municipale de Cultură.

Rodica Seling a este singura candidată care a trecut de etapa selecție dosarelor, în timp ce alți trei candidați au fost respinși.

Procesul de selecție pentru acest post a început în luna decembrie 2020 și au fost depuse patru dosare de candidatură. Pe 30 decembrie trei dintre candidați au fost respinși, pe motive legate de specialitatea studiilor și lipsa dovezii privind vechimea.

Potrivit datelor publice pe site-ul Primăriei Zalău, Rodica Pop Seling a obținut nota 7,16 la proiectul de management și urmează să-l susțină și în fața unei comisii de concurs în data de 14 ianuarie. Dacă obține nota minimă 7.00, Rodica Pop Seling obține postul de director.


Rodica Pop Seling are 45 de ani, este originară din Bobota și este profesor la Liceul de Artă Ioan Sima din Zalău. Rodica este și solistă la Ansamblul Porolissum. Potrivit CV-ului, a studiat la Academia de Muzică ”Gheorghe Dima” din Cluj Napoca, iar apoi a absolvit un masterat în domeniul muzical. Rodica Seling mai are un masterat în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice, secţia Managementul Instituţiilor de Cultură. Rodica Seling a fost președinta organizației de femei a PNL, iar în perioada 2012 – 2016 consilier local la Zalău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *