Un grup de patru tineri înarmați cu bote au vrut să facă scandal la Divino, dar au fost opriți de Jandarmerie

Un grup de patru tineri din Meseșenii de Sus s-au înarmat cu bâte și obiecte contondente și au venit la Zalău cu gândul să facă scandal la clubul Divino, de lângă Sala Sporturilor. Un echipaj al Jandarmeriei i-a observat și a intervenit prompt, astfel că cei patru tineri nu și-au mai putut duce planul la bun sfârșit. Ba mai mult, tinerii s-au ales cu un dosar penal.


Duminică, 10 septembrie a.c., în jurul orei 03.15, un echipaj de jandarmerie a observat comportamentul suspect al unui grup de tineri, aflat în parcarea Sălii Sporturilor din municipiul Zalău, având asupra lor obiecte contondente.

În cel mai scurt timp, aceștia au fost interceptați de către jandarmi.

În urma verificărilor s-a stabilit că patru tineri, cu vârste cuprinse între 21 și 24 de ani, domiciliați în Meseșeni de Sus, având asupra lor bâte din lemn și o țeavă metalică, au amenințat cu acte de violență agenții de ordine ai unui local public.

Conflictul s-a iscat pe fondul nemulțumirii legate de evacuarea unei persoane din respectivul local, incident petrecut anterior.

În cauză, jandarmii au întocmite acte de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „tulburare a ordinii și liniștii publice”, acte ce vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău pentru continuarea cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *