Un nou cabinet de neurologie funcțional la Spitalul Județean Zalău și la Cehu Silvaniei

Spitalul Județean de Urgență Zalău vine în sprijinul pacienților din județul Sălaj prin deschiderea unui nou Cabinet ambulatoriu în specialitatea Neurologie.
🗓️ Astfel, începând cu data de 07.02.2024 în cadrul Ambulatoriului de specialitate al Spitalului Județean de Urgență Zalău funcționează Cabinetul de Neurologie II în zilele de marți-vineri, în intervalul orar 08:00 – 15:00.
👩🏽‍⚕️👏🏼 Activitatea medicală în cadrul cabinetului este susținută de doamna doctor Laslău Cristina, medic primar neurologie, căreia dorim să îi mulțumim pe această cale pentru munca pe care o depune pentru pacienți.
🗓️ Totodată, în cursul fiecărei zi de luni, în intervalul orar 08:00 – 15:00, doamna doctor Laslău Cristina va asigura buna funcționare a Cabinetului de Neurologie din cadrul Ambulatoriului de specialitate din Cehu Silvaniei.
☎️ Programările pentru consultații de specialitate în cadrul Cabinetului Neurologie II – Spitalul Județean de Urgență Zalău pot fi efectuate prin intermediul Fișierului de programări.
☎️ Programările pentru consultații de specialitate în cadrul Cabinetului Neurologie – Ambulatoriu de specialitate din Cehu Silvaniei pot fi efectuate prin apelarea numărului de telefon 0747277498.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *