Urmărire ca în filme! Tânăr din Sălăjeni cercetat penal după ce nu a oprit la semnalul agentului de poliție

Sâmbătă, 6 aprilie a.c., la ora 16.10, pe D.N. 1 F, în localitatea Borla, polițiștii Serviciului Rutier au depistat în trafic un autoturism, al cărui șofer nu a oprit la semnalul regulamentar al polițiștilor, continuându-și deplasarea.

Întrucât conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalul regulamentar al polițiștilor, s-a trecut la urmărirea acestuia în trafic, fiind interceptat pe strada Dafinului din localitatea sălăjeană Bocșa, unde ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă. La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 22 de ani, din localitatea Sălăjeni, județul Sălaj.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că autoturismul condus de tânărul în cauză era neînmatriculat, iar plăcuțele cu număr de înmatriculare montate pe acesta erau atribuite unui alt autoturism.

În cauză, polițiștii Serviciului Rutier au întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat și punerea în circulație sau conducerea unui autovehicul cu numar fals de înmatriculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *