USR, PMP și Forța Dreptei critică intenția PSD și PNL de a comasa alegerile

USR, PMP și Forța Dreptei critică intenția PSD și PNL de a comasa alegerile europarlamentare cu cele locale, anunțând că vor ataca în instanță, la CCR sau la Avocatul Poporului orice demers legislativ în acest sens al Coaliției.

Liderii filialelor Sălaj ale USR, PMP și Forța Dreptei au anunțat, miercuri, 22 februarie 2024, că Dreapta Unită va avea candidați comuni la toate Alegerile din 2024: Europarlamentare, Locale, Parlamentare și Prezidențiale.

„După cum am aflat cu toții zilele trecute, oficial, Partidul Național Liberal s-a „comasat” cu PSD, reînviind FSN-ul anilor ’90.

Vedem declarații de nemulțumire din partea unor membrii PNL. Ținând cont de faptul că PNL practic și-a pierdut identitatea fiind vândut PSD-ului, ne așteptăm ca adevărații liberali și oamenii de dreapta să părăsească acest partid și să se alăture construcției de dreapta – Alianța Dreapta Unită.

Îi așteptăm așadar alături de noi pe toți cei care gândesc și doresc să se implice în construcția unui veritabil proiect modern și reformator de dreapta – Alianța Dreapta Unită!”, transmit reprezentații Dreptei Unite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *