USR Sălaj a solicitat și obținut în Consiliul Județean stimulente financiare pentru olimpicii sălăjeni

Prin solicitarea depusă de consilierii județeni USR, Ardelean Cosmin-Vasile și Nicolae Olar, elevii care vor obține rezultate deosebite la olimpiadele școlare în anul școlar 2022-2023 vor fi premiați de către Consiliul Județean Sălaj.
Urmează redactarea noului regulament de acordare a stimulentelor și cuprinderea sumelor necesare premierii elevilor la rectificarea bugetară.
Pentru că rezultatele elevilor sălăjeni la olimpiadele școlare reprezintă adevărate cărți de vizită ale județului nostru, consilierii USR au considerat necesar să se facă un mic gest de apreciere față de munca acestor elevi talentați, care merită să fie încurajați să-și urmeze pasiunile.
Consilier județean Ardelean Cosmin-Vasile: „Aceștia reprezintă viitorul nostru și credem că este și obligația clasei politice să cinstească valorile generației tinere și să încurajeze performanța și meritocrația în rândul tinerilor.
Le dorim ca de la an la an să se depășească, pentru că doar printr-o societate educată lucrurile vor fi din ce în ce mai bune în județul nostru.
Felicitări tuturor elevilor dar și profesorilor, părinților și tuturor celor care îi îndrumă și îi susțin pe calea performanței!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *