UTA Arad câștigă primul meci acasă cu Vlad Morar titular

Aradenii s-au impus la limita in fata Chindiei Targoviste si urca provizoriu pe locul sase in clasamentul din CASA Liga 1, cu 11 puncte.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Rusu in minutul 52 cu un sut la coltul lung din interiorul careului.

UTA ratase o mare ocazie in finalul primei reprize, cand portarul Aioani s-a opus cu piciorul la o reluare cu capul din apropiere.

In partea secunda acelasi Aioani a intervenit decisiv la patrunderea lui Ursu.

Este a doua victorie pentru UTA Arad în acest sezon, după ce reușise să bată și Dinamo București tot cu scorul de 1-0. După 8 etape UTA Arad are 11 puncte și a urcat pe locul 6, la egalitate de puncte cu Botoșani, echipă cu care se întâlnește în etapa următoare.

Vlad Morar a ajuns la Arad de la începutul campionatului și sa integrat rapid la noua echipă reușind să se impună, devenind titular la fiecare meci. Așteptăm să spargă gheața și să înscrie și primele goluri așa cum a făcut-o în Grecia unde a reușit câteva goluri care au rămas în istoria echipei elene.


Caseta tehnica

UTA: Iacob – Bustea, Albu, Benga, Rrumbullaku – Tescan (Ursu 46’), N. Roşu, Isac (Erico 90+2’), Rusu – Morar (Ionita 76’), Rus.

Chindia: Aioani – Dinu, Piţian, Bourama, Ioniţă (Martac 65’) – Neguţ (Diaz 80’), Raţă, Berisha (Neicutescu 65’), Yameogo (Cherchez 89’)- Florea, Popa.

Cartonase galbene: Isac (13’), Albu (36’), Morar (58’), Bustea (68’), Benga (78’) / Yameogo (30’), Florea (37’).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *