Valeriu Radu Crișan și Ștefănescu Vasile deschid listele Pro România la alegerile parlamentare

După ce ALDE și ProRomânia au decis să-și unească forțele, cele două partide au luat decizia ca toți candidații la alegerile parlamentare să candideze pe listele ProRomânia.

La Sălaj, ProRomânia a depus dosarele de candidaturi în cursul zilei de azi, iar Valeriu Radu Crișan deschide lista la Camera Deputaților și la Senat deschide lista Ștefănescu Vasile – președintele COTAR.

Președintele ProRomânia Sălaj, Alin Ungur a declarat imediat după depunerea candidaturilor că „ne angajăm în luptă împotriva blaturilor din politică, împotriva hoției și propunem împreună cu colegii de la ALDE cei mai buni candidați”.  

„Astăzi mi-am depus candidatura pentru locul 1 la Camera Deputaților pe listele ProRomânia Sălaj pentru a reprezenta cu onestitate interesele sălăjenilor și pentru a accede și profesioniști în cadrul Parlamentului României. 

Pro România Sălaj se prezintă în fața sălăjenilor cu candidați care au demostrat profesionalism, în comparație cu alte candidaturi care ar trebuie să spună sălăjenilor în campania electorală ce nu au făcut și de ce nu și-au îndeplinit promisiunile electorale anterioare, și să nu vină în fața sălăjenilor cu noi promisiuni deșarte și iluzorii. 

Îmi asum acestă candidatură și promit sălăjenilor o altă abordare în reprezentarea intereselor cetățenilor”, a declarat juristul Valeriu Radu Crișan

Lista ProRomânia Sălaj la Camera Deputaților:

  1. Valeriu Radu Crișan – jurist
  2. Culea Marian Orlando – avocat în Baroul București
  3. Ardelean Dan Nicolae – jurist
  4. Breban Ludovica – economist, vicepreședinte CECAR Sălaj
  5. Negrea Liviu – inginer
  6. Groza Sergiu Dan – designer

Lista ProRomânia Sălaj la Senat:

  1. Ștefănescu Vasile – economist
  2. Ungur Ioan Alin – inginer
  3. Tegzeș Claudiu Cosmin – inginer
  4. Tout Iulia Codruța – medic stomatolog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *