VDEO| Primarul Cristian Lazăr a semnat contractul de 11 mil. euro pentru modernizarea spitalului din Șimleu

Spitalul Spitalul Orășenesc Dr. Ioan Pușcaș de la Șimleu Silvaniei va intra în reabilitare. Lucrările, în valoare de peste 55 de milioane de lei, vor fi executate prin Compania Națională de Investiții. Contractul de finanțare a fost semnat luni, 21 august, de primarul orașului Șimleu Silvaniei, Cristian Lazăr, și de ministrul Dezvoltării, Adrian Veștea.

La eveniment au participat vicepreședintele Camerei Deputaților, Lucian Bode, preșdintele CJ Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, directorul general al CNI, Manuela Pătrășcoiu și managerul spitalului din Șimleu, Marcela Coltău.

Proiectul prevede ample lucrări de reabilitarea exterioară, interioară, dar și dotarea cu mobilier și aparatură medicală necesare pentru funcționarea în cele mai bune condiții a unității spitalicești.

Spitalul din Șimleu Silvaniei se adresează unui număr de aproximativ 60.000 de cetățeni din comunele învecinate, fiind o unitate medicală de importanță majoră pentru județul Sălaj.

„AM SEMNAT PENTRU CEL MAI IMPORTANT PROIECT AL ȘIMLEULUI!
Spitalul Orășenesc Dr. Ioan Pușcaș întră în faza reabilitării generale. Nu peste mult timp o să avem unul dintre cele mai moderne spitale din Transilvania. În anii care vin, șimleuanii și cei din vecinătate vor beneficia de cele mai bune condiții și servicii medicale!
Mulțumesc ministrului Adrian Ioan Veştea pentru sprijin și tuturor celor care s-au implicat în acest proiect de care este legată întreaga noastră comunitate!”, transmite primarul Șimleului, Mihai Lazăr. 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *