Vezi ce consilier local răspunde de ordinea publică, locuințe sociale, Ocolul Silvic, Citadin și Transurbis

În cadrul ședinței ordinare a Consiliului Local al Municipiului Zalău, care a avut loc azi, 10 decembrie 2020, au completate Comisiile și Asociațiile Generale ale Acționarilor cu noii Consilieri Locali, astfel:
🟣Comisia pentru analiza cererilor de repartizare a locuințelor sociale: Bancea Gheorghe, Bercean Dan – Vasile, Takacs Zoltan;
🟣Comisia locală de ordine publică a Municipiului Zalău: Crișan Mihai, Olar Gabriela, Taloș Gheorghe;
🟣Adunarea Generală a Asociațiilor, respectiv Consiliul Director, ale Asociației Silvice Stejarul Zalău și ale Filialei Ocolul Silvic Stejarul Zalău: Bălăjel Teodor;
➡De asemenea,
🟣au fost desemnați reprezentanții Municipiului Zalău în Asociația Orașe Energie în România – OER și Asociația Localităților și Zonelor Istorice și de Artă din România (ALZIAR), respectiv Ciunt Ionel și Bălăjel Teodor.
🟣au fost mandatați reprezentanții Municipiului Zalău în cadrul AGA la SC Transurbis SA Zalău, respectiv la SC Citadin Zalău SRL, conform dispozițiilor legale prevăzute de OUG nr. 109/2011 privind guvernanța corporativă a întreprinderilor publice, respectiv: Seute Ioan și Zay Ștefan la SC Transurbis SA și Deak Francisc și Breje Alin la SC Citadin Zalău SRL.
🟣a fost constituită Comisia de selecție pentru evaluarea activității membrilor Consiliului de administrație care solicită reînnoirea mandatelor / desfășurarea procedurii de selecție a candidaților ce vor fi propuși pentru funcțiile de administratori la SC Transurbis SA Zalău și la SC Citadin Zalău SRL. Din comisie fac parte: Forț Călin Cristian, Ghirasin Rozalia și Juhasz Timea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *