Vicepremierul Kelemen Hunor și ministrul Cseke Attila, vin mâine la inaugurarea Grădiniței din Crasna

Autoritățile locale din Crasna sunt gazda unui eveniment foarte important atât pentru comunitate, cât și pentru localitățile din împrejurimi. 

În debutul tradiționalului eveniment Zilele Crasnei, va avea loc inaugurarea celei mai moderne și mai mari grădinițe din județul Sălaj, un proiect început pe vremea primarului Pop Emeric, continuat de primarul Miklos Bogya și finalizat de actualul primar Kovacs Istvan.

(Primarii Comunei Crasna care au contribuit la construirea grădiniței – Pop Emeric; Bogya Miklos; primarul în funcție Kovacs Istvan)

Inaugurarea Grădiniței cu Program Prelungit din Crasna va avea loc sâmbătă de la ora 11.00, eveniment la care vor participa vicepremierul României, Kelemen Hunor – președinte UDMR și ministrul Dezvoltării, Cseke Attila. Vor lua parte la eveniment deputatul Seres Denes – președintele UDMR Sălaj, senatoarea Irina Kovacs, prefectul Dari Toma, vicepreședintele CJ Sălaj, Robert Szilagyi, primari, consilieri județeni și locali.


Amintim că este vorba despre un proiect de 10,3 milioane lei cu finanţare guvernamentală prin PNDL 2, prin care s-a construit cea mai mare grădiniţă din mediul rural din Sălaj. La Crasna s-a construit o clădirea impunătoare, care are două niveluri. Grădiniţa cu program prelungit are de 8 săli, bucătărie, sală de mese şi inclusiv o sală pentru educaţie fizică şi sport. Administraţia locală a făcut demersuri la ISJ Sălaj și a fost înfiinţată şi o grupă de creşă, pentru copiii între 2 şi 3 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *