Victorie în primul amical pentru SCM Zalău. Echipa zălăuană a bătut Sănătatea Cluj

Echipa de fotbal a Municipiului Zalău a câștigat primul joc amical disputat cu Sănătatea Cluj, scor final 4-6 (3-1). Pentru SCM Zalău au marcat Adrian Șter min 15, Sergiu Pop min 52 și 77, Mihai Doroftei min 58 și 67 și Vadin Calugher min 64.
Antrenorul Crisitan Lupuț a pus la treabă totți jucătorii echipei, astfel că a aliniat câte o echipă pentru fiecare repriză.
Evoluția scorului: 1-0 min 10; 1-1min 15; 2-1 min 20; 3-1 min 36; 3-2 min 52; 3-3 min 58; 3-4 min 64; 3-5 min 67; 3-6 min 77; 4-6 min 86.
În prima repriză au jucat pentru SCM Zalău: Miron – Sălăgean, Onicaș, Ardelean, Cherecheș, Tîrlea, Amir, Moraru, Mare, Șter și Bruno.
În a doua repriză au jucat: A Pop, Șugar – F. Pop, Jalbă, Șumlea, Rotea, Noah, Vadim, L. Mihai, Doroftei, Meșter, S. Pop.
Antrenori: Cristian Lupuț (principal), Claudiu Cornaci (secund), Sergiu Moga (preparator fizic).
Sergiu Pop, atacant SCM Zalău: „Jocul cu Sanatatea a fost un antrenament bun dupa o saptamana grea, dar asta e trebuie, sa ne pragatim bine si cand incepem campionatul sa fim 100%. 
Eu imi propun in noul sezon sa imi ajut cat mai mult echipa si sa marchez cat mai mult, asta e treaba mea! Echipa clar din punctul meu de vedere arata foarte bine, jucatorii noi sunt cu calitate si caracter, sper sa se acomodeze cat mai repede si sa facem un grup frumos.”
„În primul meci amical am văzut întreg lotul la treabă, jucători aflați în probă și în special jucătorii tineri. A fost un meci la discreția noatră, chiar dacă echipa gazdă a condus cu 1-0 și 3-1. Ne-am comportat ca o echipă câștigătoare, am reușit să întoarcem rezultatul și să dominăm a doua repriză. Avem programate șapte jocuri amicale, următorul joc este acasă tot cu Sănătatea Cluj, de la ora 18:00, la baza de la Hereclean, unde așteptăm și publicul să vină alături de noi. Echipa noastră are programate jocuri amicale cu Luceafărul Oradea, Gloria Bistrița și alte două jocuri amicale programate în perioada de cantonament”, a declarat managerul SCM Zalău, Pașca Marius.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *