Victorie! Primarul Marian Mirișan anunță când începe reabilitarea căminului cultural din Stârciu


De când Marian Mirișan a preluat mandatul de primar al Comunei Horoatu Crasnei, comuna a început să înflorească, iar prin implicarea și munca depusă în acești doi ani și jumătate scurși din mandat, dar și cu sprijinul ministrului Lucian Bode de la București, sume de bani RECORD au ajuns în comună – foarte multe proiecte de investiții atât cu fonduri europene (PNRR), cât și cu bani de la Guvern (Anghel Saligny) urmează să înceapă.

Marian Mirișan este un primar care se ține de cuvânt în fața cetățenilor, iar împreună cu echipa din Primărie depun tot efortul ca fiecare localitate din comună să beneficieze de proiecte de dezvoltare.


Primarul Comunei Horoatu Crasnei, liberalul Marian Mirișan, anunță publică că a depus la Compania Naționalã de Investiții (CNI) București documentația și Hotărârea de Consiliu, privind predarea amplasamentului în vederea realizării investiției „REABILITARE, MODERNIZARE, EXTINDERE ȘI DOTARE AȘEZĂMÂNT CULTURAL SAT STÂRCIU, NR 401, COMUNA HOROATU CRASNEI, JUDEȚUL SĂLAJ”.

Urmează licitația pentru execuția lucrărilor și în scurt timp, satul Stârciu va avea unul dintre cele mai frumoase cămine din județul Sălaj. Proiectul are o valoare de 3,8 milioane lei (echivalentul a 38 miliarde lei).
În cadrul vizitei la București, primarul Marian Mirișan a avut o întâlnire la sediul central al PNL cu secretarul general Lucian Bode, unde edilul a discutat probleme importante pentru dezvoltarea comunei Horoatu Crasnei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *