VIDEO Adriana Bahmuțeanu despre Dinu Iancu Sălăjanu: „Președintele Consiliului Județean Zalău”

Într-un penibil interviu de marți seara, la ora 21.39 (ora la care un om sănătos se pune la somn) ce a durat aproape o oră, mai exact 49 de minute, actualul președinte al Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu Sălăjanu a vorbit cu, controversata Adriana Bahmuțeanu – cunoscută pentru numeroasele scandaluri TV și din showbizz.

Introducerea însă, a făcut deliciul publicului, pe modelul „Dăncilă”, când Dinu Iancu a fost botezat de Bahmuțeanca – președintele Consiliului Județean Zalău.

Însă liberalul Dinu Iancu a intervenit rapid și a corectat-o pe moderatoarea de la Centățeanul.net și a specificat clar că este președintele CJ Sălaj, iar confuzia dintre Sălaj și Zalău se trage de la pălinca renumită din locurile noastre.

Interviul a decurs la superlativ, cu note pupincuriste, Dinu Iancu Sălăjanu fiind lăudat și întors pe toate părțile, ca și cum ar fi un fel de „Mesia” al administrației publice.

Prima întrebare venită de la Bahmuțeanca pentru Dinu Iancu a fost despre cum i-a schimbat politica viața de artist.

Dinu Iancu, preș. CJ Sălaj: Viața mea nu s-a schimbat radical. Pentru că în totdeauna mi-am dorit să fac ceva pentru comunitatea din care fac parte. Întotdeauna mi-am dorit să fiu omul care să mă implic în schimbarea lucrurilor în bine. Doar muncesc mai mult în acest domeniu al administrației publice locale. (…) Eu nu sunt un politician tipic pentru că nu împart oamenii pe culorile politice sau după afinitățile lor sau după credința lor în a vota pe cineva sau nu. Omul este liber și ne-am căpătat acest drept în 1990, de a vota liberi. M-am dus să fiu liderul acestei instituții, numită Consiliul Județean Sălaj.

O altă întrebare interesantă a fost despre pandemia de COVID, disponibilitatea d epaturi ATI, etc.

Preș. CJ Sălaj, Dinu Iancu: Stăpânim acest fenomen. Medicii muncesc din greu, dar avem parte de un corp medical bine instruit. În primele zile de mandat eram județul cu cea mai mare rată de infectare la mia de locuitori. Astăzi cu ajutorul oamenilor, pentru că am avut sprijinul Bisericii Ortodoxe, a celorlalte culte, am avut sprijinul presei și țin să le mulțumesc pe această cale tuturor celor care au făcut posibilă scăderea numărului celor infectați. Stăpânim pandemia, suntem în limite cât de cât acceptabile. Din fericire nu avem lipsă de paturi la ATI și nu avem atâtea cazuri grave încât să fie în pericol viața cuiva.

Întrebat dacă s-a vaccinat împotriva COVID-19, Dinu Iancu spune că nu, dar nu refuză ca la un moment dat să facă vaccinul. Președintele CJ Sălaj explică de ce nu s-a vaccinat până în prezent, pentru că a contactat virusul și încă are anticorpi. Dinu Iancu dezvăluie că soția și socrii lui s-au vaccinat, iar la un moment dat și el se va vaccina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *