VIDEO| Bode: Cred că trebuie să înfiinţăm o Şcoală de Excelenţă în Administraţie Locală, unde cei mai buni liberali să predea

M

Secretarul general al PNL Lucian Bode a declarat că ar trebui înfiinţată o Şcoală de Excelenţă în Administraţie Locală, unde să predea liberalii lecţii de administraţie locală, în contextul în care administraţiile locale conduse de liberali sunt printre cele mai performante din ţară. El a mai spus că „statul liberal nu e un concept abstract, e un spaţiu viu care se construieşte cu fonduri europene, cu expertiză şi cu foarte, foarte multă muncă” şi în acest sens a oferit exemplul Guvernului Ciucă.

„Traversăm o perioadă încărcat de crize multiple, cea mai gravă fiind cea de securitate provocată de agresiunea nejustificată a Rusiei împotriva Ucraine. V-aţi asumat răspunderea, cei peste 1.200 de primari liberali, consilieri judeţeni şi locali. Liga Aleşilor Locali este inima PNL care bate cu putere în toate colţurile României şi pentru a menţine cât mai puternic bătăile acestei inimi e nevoie de oameni care iubesc ceea ce fac şi care se dedică comunităţilor din care fac parte. Sunteţi cea mai importantă interfaţă în relaţia cu cetăţenii. De departe PNL are cei mai performaţi primari, preşedinţi de consilii judeţene, echipe la nivel local. Această resursă preţioasă trebuie valorificată la adevărata valoare. Cred că trebuie să înfiinţăm o Şcoală de Excelenţă în Administraţie Locală, unde cei mai buni liberali să predea în România. Sunt convins că va fi un proiect de succes. Cele mai dezvoltate comunităţi locale sunt conduse de administraţii liberale”, a afirmat Lucian Bode, la Liga Aleşilor Locali a PNL care se desfăşoară joi la Braşov.

El a vorbit despre performanţele administraţilor lcoale liberale.

„Avem municipii magnet conduse de primar liberali precum Cluj napoca, Oradea şi mai nou Constanţa care atrag tineri pentru foarte bune condiţii de viaţă. Nu ne vom opri aici. Mai avem de cucerit reduce politice, de convins oamenii că liberalii ştiu să facă politică în folosul cetăţenilor. Statul liberal nu e un concept abstract, e un spaţiu viu care se construieşte cu fonduri europene, cu expertiză şi cu foarte, foarte multă muncă. Guvernul Ciucă a sprijinit comunităţile locale. Nimic nu ne poate opri din acest maraton al dezvoltării României, în care punem la bătaie proiecte de dezvoltare a administraţiilor locale, de digitalizare. Noi, PNL trebuie să le arătăm românilor că prin ceea ce facem suntem singură opţiune viabilă”, a conchis Bode.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *