VIDEO| Conducerea Primăriei Jibou a stat de vorbă cetățenii din localitatea Rona

Primarul Dan Ghiurco, împreună cu viceprimarul Vlad Pașcalău și mai mulți susținători PSD s-au aflat zilele acestea în localitatea Rona unde au vorbit cu cetățenii despre proiectele aflate în derulare, dar și despre proiectele de investiții viitoare.
Echipa PSD a fost primită de oamenii din Rona cu multă bucurie, entuziasm și speranță. Primarul Dan Ghiurco a făcut lucrări de modernizare infrastructurii rutiere, au fost asfaltate străzile, s-au montat podețe, s-au betonat șanțuri, iar accesele la proprietăți au fost amenajate. Tot administrația condusă de primarul Dan Ghiurco are în derulare un proiect major prin care se introduce rețeaua de apă și canalizare în toate satele aparținătoare.
Orașul Jibou se dezvoltă într-un ritm accelerat de la an la an. Investițiile sunt vizibile, iar echipa PSD – Dan Ghiurco și Vlad Pașcalău, candidează pentru un nou mandat, fiind singura ofertă electorală care garantează dezvoltarea orașului. 

„Astăzi am ascultat preocuparile și grijile locuitorilor din satul Rona.
A fost o onoare să simt pulsul comunității noastre și să văd pasiunea și determinarea voastră.
Vă mulțumesc din inimă pentru căldura și deschiderea cu care m-ați primit.
Angajamentul vostru este motorul care ne conduce către progres și dezvoltare. Împreună, suntem o forță puternică și hotărâtă să aducem schimbări pozitive.
Să continuăm să lucrăm împreună, cu încredere și dedicare, pentru a construi un viitor mai prosper”, transmite primarul Dan Ghiurco.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *