VIDEO| Discurs în Parlamentul European: dacă boxerul Mike Tyson va începe să pretindă că e femeie, o societate normală la cap îi va permite să boxeze la categoria de femei?

Vorbind în Parlamentul European pe data de 31 mai 2023 despre absurdul ideologiei de gen, care susține că un bărbat ce se pretinde femeie e femeie, europarlamentarul Cristian Terheș l-a exemplificat cu boxerul Mike Tyson care, dacă s-ar pretinde femeie, „indiferent dacă își pune ruj sau poartă rochie”, în ce societate normală la cap ar fi lăsat să boxeze la categoria de femei?
Ideologia de gen susține că orice persoană se poate „identifica” altfel decât prin caracteristicile sexuale de la naștere, motiv pentru care un bărbat ce se pretinde femeie ar trebui să fie recunoscut ca femeie, inclusiv în accepțiunea legii sau a normelor sociale, doar pentru că el se declară astfel.
Această ideologie a condus la situații absurde, cum ar fi ca un bărbat ce se pretinde femeie să fie lăsat să concureze în diverse sporturi la categoria de femei ori bărbați ce se pretind femei să fie trimiși în închisori de femei să-și ispășească pedepsele.
„Această ideologie neomarxistă distructivă e intens promovată inclusiv în școli, făcând ravagii în rândul tinerilor, motiv pentru care trebuie interzisă”, a spus europarlamentarul Cristian Terheș.
Prezentăm în continuare traducerea în engleză a discursului europarlamentarului Terheș:
„Dragi colegi,
dacă boxerul Mike Tyson începe să pretindă că e femeie, indiferent dacă își pune ruj sau poartă rochie, putem numi acea societate, care îi permite să boxeze la categoria de femei, o societate normală la cap? Eu spun că nu!
Acest simplu exemplu ilustrează absurdul celor care susțin că apără drepturile femeilor dar, în același timp, sprijină afirmația nefondată că un bărbat ce se pretinde femeie trebuie, în ochii legii ori a normelor sociale, să fie considerat femeie.
Există amenințări și riscuri crescute de violență împotriva femeilor și fetelor în spațiile lor private, cum ar fi toalete sau spa-uri, dacă unui bărbat biologic ce se pretinde a fi femeie îi e permis să intre în asemenea spații și chiar să se expună [dezbrăcat] acestora.
Asemenea comportament al bărbaților perverși împotriva femeilor și fetelor ar trebui să fie anchetat penal cu maximă duritate, nu promovat de instituțiile europene inclusiv la copii în școli.
Societatea nu trebuie să recompenseze prădătorii sexuali pentru acțiunile lor ilegale trimițându-i să-și ispăşească pedepse în închisori de femei doar pentru că se pretind că sunt femei.
Avem o obligație naturală și legală să apărăm și să protejăm femeile!
Această obligație începe prin a recunoaște realitatea biologică a sexului, cu natura sa binară, și a respinge ideologia irațională de gen. Mulțumesc.”
Biroul de presă al
europarlamentarului Cristian Terheș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *