VIDEO! Europarlamentarul Cristian Terheș (PNȚCD) dă Parlamentul European în judecată

Europarlamentarul român Cristian Terheș dă Parlamentul European în judecată: Voi avea o acțiune în instanță împotriva PE, informează presa centrală.

Deputatul român în Parlamentul European Cristian Terheș a anunțat că va acționa în judecată instituția, deoarece nu i-a fost permisă lui și asistentului său intrarea în clădire pe nouă noiembrie fără a prezenta certificatul verde.

Terheș spune că a documentat cazul, inclusiv cu înregistrări video.

Prin urmare, cum v-am zis, ieri mi s-a interzis accesul în Parlament, am filmat tot, am documentat, am scris, pentru că voi avea o acțiune în instanță împotriva Parlamentului European”, a declarat el într-o intervenție video pe pagina sa de Facebook.

„Tirania europeana e in floare. Azi, 09.11.2021, mie si inca unui coleg europarlamentar ni s-a interzis accesul in Parlamentul European pentru ca nu avem certificat verde. Actiunea este o violare a Tratatului si legislatiei UE, dar asta nu face decat sa ne motiveze si mai mult sa luptam pentru drepturi si libertati. Evident, nu ne lasam!”, a scris acesta pe pagina personală de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *