VIDEO| Eveniment dedicat producătorilor locali organizat în weekend în centrul Zalău

Sâmbătă și duminică, pe noua strada pietonală din centrul Municipiului Zalău, sunteți așteptați cu bunătăți făcute de oameni harnici de la noi, din Sălaj: produse tradiționale din carne, brânzeturi, pită, vin, cidru, legume de sezon, fructe, miere, ciocolată de casă, turtă dulce, înghețată, și multe-multe alte lucruri irezistibile! 😋 De gustat, dar și de luat acasă.
📣Un eveniment dedicat familiilor și celor care știu că producătorii locali pot fi susținuți doar prin cumpărarea produselor lor.
Organizatorii vă întâmpină cu artiști stradali FamousArt, concert TreiParale, spectacol cu foc Peregrinii, expoziții, ateliere și neuitatul târg de Zalău reînviat cu meșteri cu har, vestiți olari și producători locali ale căror bunătăți ne vor alinta papilele gustative.
Evenimentul „Haidaț pe la noi! Deschide lada cu zestre sălăjeană” ediția a VII-a este organizat de Centrul Național de Informare Turistică Zalău, în parteneriat cu ADI Țara Silvaniei, Muzeul Județean de Istorie Zalău și primăriile partenere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *