VIDEO| Liderul USR, Cătălin Drulă și eurodeputatul Eugen Tomac, în vizită la Zalău

Liderii Alianței Dreapta Unită – USR, PMP și Forța Dreptei, Cătălin Drulă, Dan Barna, Eugen Tomca, Vlad Botoș, Cristina Prună, Corina Atanasiu, Dan Adrian Pop, Alina Gîrbea au fost prezenți la Zalău, pe platoul din fața Prefecturii Sălaj, unde au susținut o conferință de presă.

Gazde au fost președintele USR Sălaj, Mihai Tămaș, fostul secretar de stat la Transporturi, Horațiu Cosma, candidații Alianței Drapta Unită la Consiliul Județean Sălaj, Ardelean Cosmin, Carmen Olar – candidatul la funcția de primar al Municipiului Zalău, însoțiți de ceilalți candidați pentru consiliul local, respectiv Consiliul Județean.

Liderul județean al USR Sălaj, Mihai Tămaș, candidat la funcția de consilier județean, a desclarat în debutul conferinței de presă că „este timpul ca electoratul să înțeleagă că PSD și PNL au o înțelegere, iar guvernarea comună a celor două partide nu a adus decât pierderi României, o țară care are nevoie de schimbare, pentru o dezvoltare sigură și de durată”.


Cătălin Drulă, președinte USR:Luciene, s-a terminat. S-a terminat cu politica pe care o faceți de 30 de ani”

Mulțumesc, Sălaj! Dreapta Unită reprezintă speranța schimbării și în Sălaj.
E momentul ca și aici să se pună punct. I-am spus, acasă la Lucian Bode: Luciene, s-a terminat. S-a terminat cu politica pe care o faceți de 30 de ani, cu șmecheria voastră prin care vreți să rămâneți la putere chiar dacă nimeni nu vă mai vrea.
Votul e în mâna oamenilor și Dreapta Unită este singura forță politică în creștere în România, singura forță politică ce va aduce schimbarea.
Comasații nu mai pot să păcălească pe nimeni. Un vot pentru PNL este un vot pentru PSD.
Pe 9 iunie, Dreapta Unită merge la victorie. Nu îi lăsa să îți fure viitorul. Alege România Modernă! – a transmis Cătălin Drulă după vizita în Sălaj.

Comandat de Partidul Uniunea Salvați România – filiala Sălaj (parte a alianței electorale „Alianța Dreapta Unită USR-PMP”) și realizat de SC Monitorul de Salaj SRL. CMF: 21240009


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *