VIDEO! Peste 1000 de creștini au participat la concertul de pricesne de la Jibou

Primăria orașului Jibou și Consiliul Local a organizat un concert de pricesne, vineri 13 August începând cu ora 20.00, la Catedrala “Sfântul Proroc Daniel și Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” din Jibou.

Cap de afiș a fost renumitul solist de muzică populară și preot Marius Ciprian Pop, alături de solista Pintea Andreea și solistul sălăjean Ionuț Albert – profesor de canto la Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj.

Biserica și curtea lăcașului din centrul orașului Jibou au fost neîncăpătoare pentru sutele de persoane care au venit din toate colțurile județului pentru a asculta cântările creștine cântate de artiștii invitați.

Peste 1000 de persoane au participat la acest eveniment special oferit de Primăria Jibou, organizat de primarul Dan Ghiurco.

Invitații, artiști consacrați ai cântărilor creștine, au avut bucuria de a deschide sufletele celor prezenți pentru a întâmpina așa cum se cuvine cea mai mare sărbătoare creștină închinată Maicii Domnului.

La eveniment au participat primarul Jiboului, Dan Ghiurco, viceprimarul municipiului Zalău, Teodor Bălăjel, primarul comunei Letca, Dorel Man, dar și viceprimarul Vlad Pașcalău, consilierii locali Doru Ciure, Flaviu Șigovan, directoarea CAS Sălaj, Olga Stana și mulți alții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *