VIDEO| Primarul Roșan Ioan a reprezentat ACoR România la Forumul Comunităților Inteligente de la Oradea

Primarul Roșan Ioan a participat în calitate de reprezentant al Asociației Comunelor din Romania, la Forumul Comunităților Inteligente, organizat în perioada 18-20 aprilie, la primăria Oradea, unde a vorbi publicului despre bunele practici în administrația publică locală, alături de nume importante în regiune, precum, Florin Birta – primarul Mun. Oradea, senatori, deputați, secretari de stat, primari din mai multe județe ale țării, directori de instituții, profesori, etc.
Scopul evenimentului este de a face schimb de experiență în privința dezvoltării unei comunități inteligente prin conlucrarea dintre administrația publică, companii, instituții de educație și organizații neguvernamentale și printr-o bună comunicare cu cetățenii.
În a doua zi, primarul Roșan Ioan a vorbit studenților de la Universitatea din Oradea, despre relația dintre administrația publică locală și școală, impactul digitalizării în școli, alături de profesori universitari, primari, reprezentanți din partea instituțiilor de învățământ gimnazial, liceal, profesional și tehnic, dual, companii, ONG-uri, experți independenți.
Discuțiile au fost moderate de Violeta VIJULIE, cadru didactic asociat Universitatea Babeș-Bolyai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *