VIDEO| PSD are candidat puternic pentru Primăria Gârbou – Dorin Tripon

Absolvent al Facultăţii de Psihologie și Stiințele Educației, masterand în Managementul Organizațional și al Resurselor Umane, militar de carieră, Dorin Tripon a fost director la Penitenciarul Spital Dej şi crede că experienţa acumulată de-a lungul anilor poate ajuta la dezvoltarea comunităţii din Gârbou.

Candidatul PSD pentru funcţia de primar este un fiu al satului Fabrică, un om cu o carieră militară fără cusur, un om cu studii universitare şi postuniversitare, un om care nu a mai făcut politică, un om care vrea să facă administraţie la Gârbou.

Lansarea Candidaților PSD pentru Alegerile Locale 2024!
🏛️ Am fost mândru să stau alături de colegii mei din Organizația Județeană a Partidului Social Democrat Sălaj la cel mai semnificativ eveniment politic al anului: Lansarea Candidaților PSD pentru Alegerile Locale din 9 iunie 2024!
🤝 Este o onoare să mă aflu în aceeași echipă cu personalități marcante ale partidului, precum Radu Moldovan, Președinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud și Președinte PSD Bistrița-Năsăud, Ionel Ciunt, Președinte PSD Sălaj și Primarul Orașului Zalău, Dan Ghiurco, Secretarul PSD Sălaj și Primarul Orașului Jibou, Florian Neaga, Deputat PSD Sălaj și Prim-Vicepreședinte PSD Sălaj, și Florin Florian, Prim-Vicepreședinte PSD Sălaj și candidatul PSD pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Sălaj. Prezența și sprijinul lor îmi întăresc încrederea că împreună vom aduce schimbări pozitive pentru toți cetățenii.
💼 În Sălaj, Partidul Social Democrat, este acum mai unit, mai hotărât și gata să răspundă așteptărilor cetățenilor. Suntem aici pentru voi și împreună vom construi un județ model, cu servicii publice eficiente și oportunități pentru toți.

“Vreau să aducem comuna Gârbou la un nivel pe care ar trebui să îl aibă o comună în anul 2024. Sunt mândru de realizările pe care le-am avut, de oamenii cu care am lucrat și vă spun clar că se poate, dar trebuie multă muncă, multă voință, multă pregătire și seriozitate.

Eu nu am făcut politică, pentru că nu am avut voie din perspectiva serviciului, dar am făcut administrație și management și, credeți-mă, de așa ceva este nevoie la o primărie. Am nevoie de încrederea dumneavoastră, a tuturor celor care cred că este nevoie de competență, de profesionalism, de viziune, de credibilitate și implicare maximă în administrația publică locală”, spune Dorin Tripon, candidat PSD la funcţia de primar al comunei Gârbou.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *