VIDEO| Seară magică la Jibou – spectacol de muzică populară și super concert Antonia

Conducerea Primăriei Jibou, reprezentată de primarul Dan Ghiurco și viceprimarul Vlad Pașcalău și-au dorit să readucă în lumina reflectoarelor importanța culturală, valorile spirituale și așa cum au arătat, unitatea din rândul cetățenilor UAT Oraș Jibou, pentru că sunt convinși că „împreună” este cuvântul care caracterizează cel mai bine rețeta succesului, a împlinirilor și a idealurilor atinse.
Evenimentul a fost unul de succes, iar dovadă stau imaginile memorabile cu miile de jibouani adunați în centrul orașului pentru a sărbătorii împreună cel mai important moment din comunitate.

Primăria Jibou a reușit să diversifice spectacolul și să-l facă plăcut pentru toate generațiile. Au fost spectacole de muzică populară, iar momentul culminat și mult așteptat de tineri și nu numai, a fost concertul susținut de artista Antonia, care a fost unul extraordinar.


„Am strâns în același perimetru oameni aparținând tuturor claselor sociale, religiilor, etniilor și vârstelor, pentru că indiferent ce ne-ar diferenția știu eu sigur că există ceva care ne leagă mai strâns decât oricare funie — numele” de Jibouan pe care îl cinstim și îl purtăm cu mândrie indiferent în ce direcții ne-ar îndrepta viața cărările.
Români, maghiari, rromi… tineri, bătrâni… suntem toți fii ai aceleiași “mame”, și-am dovedit, încă o dată, că oricât de pricepuți am fi separat, împreună suntem cei mai buni. Vă mulțumesc!”, transmite viceprimarul Vlad Pașcalău. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *