VIDEO| Taloș Daniel – candidatul AUR pentru funcția de primar al Municipiului Zalău

Partidul AUR Filiala Sălaj îl propune la funcția de primar al Municipiului Zalău pe Taloș Daniel. Daniel este căsătorit, are doi copii, activează în mediul antreprenorial unde este manager și nu a mai făcut politică. A luat decizia de a candida din dorința de a face bine cetățenilor din Zalău.

Taloș Daniel este candidatul AUR la funcția de primar al Municipiului Zalău, este căsătorit, are doi copii și a absolvit Facultatea de Științe Economice – specializare Management firmei din cadrul Universității “Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca.

Taloș Daniel este antreprenor și a activat dintotdeauna în mediul privat. În prezent ocupă funcția de director comercial la o societate comercială.

Pentru Taloș Daniel, motivația care l-a determinat ca să candideze pentru funcția de primar la Primăria Zalău a fost rezumată în spusele sale astfel:

„Nu-mi place la oamenii politici din zilele noastre că au făcut promisiuni de 34 de ani încoace, promisiuni pe care nu le-au respectat niciodată. (…) De ce este nevoie pentru orașul nostru? În primul rând, cred că este nevoie de o reducere a cheltuielilor ineficiente și nerentabile pentru bugetul local.

În al doilea rând trebuie folosite cât mai eficient resursele financiare ale bugetului local.

În al treilea rând, trebuie amenajată infrastructura locală, constant, lună de lună și nu doar odată la 4 ani când sunt alegeri locale.

În al patrulea rând, o mare nevoie pentru orașul nostru este amenajarea unor locuri de parcare.

În al cincilea rând, Zalăul are nevoie de o extindere a rețelelor de utilități pentru cetățeni.

În al șaselea rând este nevoia de a sprijini mediul de afaceri prin măsuri care să atragă tot mai multe firme care să-și desfășoare activitatea în orașul nostru. Nu în ultimul rând, aș dori ca impozitele pe proprietăți să fie stopate și nu să crească an de an ca și până acum (…)

Noi, AUR, putem să le implementăm în orașul nostru și le putem face cu ajutorul dumneavoastră și de aceea vă invităm să ne sprijiniți la vot pe 9 iunie votând AUR la Primărie și la Consiliul Local”, a declarat Daniel Taloș.

Material realizat de S.C. Monitorul de Salaj Media S.R.L. la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor. CMF 21240330


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *