Vlad Pașcalău este noul viceprimar al orașului Jibou

Cel mai tânăr consilier local d din Jibou, Vlad Pașcalău la cei 29 de ani a fost ales viceprimar al orașului Jibou.

În cadrul ședinței de azi, consilierii locali din Jibou au avut de ales viceprimarul dintre cele două propuneri: Vlad Pașcalău – PSD și Emanuel Pop – PMP.

Vlad a reușit să obțină 13 voturi în detrimentul lui Emanuel care a suferit o umilință adunând doar 4 voturi.

Vlad Pașcalău este omul de bază al primului Dan Ghiurco. Vlad are 29 de ani, a absolvit facultatea de științe economice și face un master la Academia Națională de Informații București în specialitatea Studii intelligence și relații internaționale.

Vlad este și antrenorul echipei de juniori D de la Rapid Jibou.

Vlad Pașcalău sa remarcat în ultimii ani, dar mai ales în această perioadă dificilă creeată de pandemia COVID-19, prin faptul că a realizat mai multe campanii umanitare pentru ajutorarea semenilor.

Vlad și colaboratorii lui au împărțit alimente și materiale de protecție împotriva COVID-19 atât vârstnicilor cât și centrelor sociale din Jibou.

„Mulţumesc tuturor colegilor din Consiliul Local pentru susţinere şi pentru votul acordat. Pentru mine, această funcţie de viceprimar este o mare onoare şi mă obligă să fac tot efortul, să mă dedic oraşului Jibou şi intereselor jibouanilor. Am obligaţia morală să fiu demn de această poziţie, să fiu cinstit, să ofer respect şi să muncesc în interesul comunităţii. Doar aşa vom putea continua modernizarea oraşului. Mulţumesc încă odată tuturor jibouanilor şi cetăţenilor din satele aparţinătoare pentru încrederea pe care ne-au acordat-o la alegerile din 27 septembrie şi pentru că au votat Dan Ghiurco primar şi echipa de consilieri PSD. Nu le vom înşela aşteptările. Trecem din nou la treabă şi, alături de domnul primar, vom continua transformarea oraşului Jibou într-un oraş modern, civilizat şi European. În încheiere, vreau să transmit multă sănătate tuturor, felicitări tuturor consilierilor şi nu în ultimul rând, domnului primar Dan Ghiurco, pentru obţinerea celui de-al doilea mandat”, ne-a declarat Vlad Paşcalău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *