Vlăduța Lupău și Adi Rus nu mai fac nuntă: ”Nu mai rezist”

Vlăduța Lupău și Adi Rus s-au căsătorit civil în anul 2019, iar în luna august a lui 2022, cei doi au mai făcut un pas mare, devenind pentru prima dată părinți.

Artista a adus pe lume un băiețel, după două sarcini pierdute, și spune că viața ei și a fotbalistul s-a schimbat radical de când Iair a venit în familia lor.

Vlăduța Lupău, Adi Rus
Vlăduța Lupău și Adi Rus nu mai fac nuntă
[Sursa foto: Facebook] 

Vlăduța Lupău și Adi Rus, fac botez, dar renunță la nuntă

Frumusețea de a fi părinte, combinată cu oboseala și stresul acumulat în cele trei săptămâni de viață a lui Iair au făcut-o pe artistă să realizeze un mare lucru.

”Am o lipsă totală de somn de când am început să mersul iar la evenimente. Eu având o nepoțică mi se pare că va fi mai ușor, la un moment dat am zis că o iau pe pereți, că nu mai rezist. S-a schimbat viața, nu credeam. E cel mai greu și cel mai frumos lucru să crești un copil”, a spus Vlăduța Lupău, în cadrul unei emisiuni TV.

Cu oboseală, stres, fericire și împlinire în suflet și minte, acum cei doi proaspeți părinți ai lumii mondene se îndreaptă spre un alt mare eveniment de familie.

Cântăreața a pus toate detaliile la punct pentru a-i organiza bebelușului ei un botez ca la carte, cu trei perechi de nași, invitați de seamă, mâncare bună și muzică pe alese.

”Pică într-o zi de marți (n.r botezul). De ce e marți? Pentru că toți artiștii nu pot în weekend, nici nașii, nu pot nici eu în weekend, fotbaliștii nu pot nici ei”, a mai spus artista.

Însă, pe lângă declarațiile despre acest important eveniment și cele despre rolul de mamă, alte mărturisiri au fost uluitoare.

Conform mesajului ce se găsește pe invitația de botez, Vlăduța Lupău și Adi Rus nu se mai căsătoresc religios. Cei doi amână sau anulează definitiv nunta.

Evenimentul trebuia să aibă loc pe 30 aprilie 2020, însă cei doi l-au amânat din cauza restricțiilor impuse de pandemia de COVID, urmând să aibă loc când vremurile ar fi fost prielnice.

Acum, însă, deși autoritățile au dat liber la desfășurarea unor astfel de ceremonii, soții nu mai vor să facă acest pas, fără a explica în vreun fel decizia luată.

”Iair o să mă cheme și să nu aveți dileme de unde, numele e luat din Biblie. Mai am ceva să vă zic, mami și al meu tătic, nuntă nu vor să mai facă, doar botez și o să vă placă. Nu de alta, dar o să fie veselie, mare paranghelie, lăutari, muzică aleasă, o petrecere de clasă”, este mesajul ce se găsește pe invitația de botez a lui Iair. 

Sursa foto&text: wowbiz.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *