Zălăuan amendat de Poliție pentru că a fotografiat buletinul de vot

La data de 9 iunie a.c., în jurul orei 12.20, la o secție de votare din municipiul Zalău, prezența unui bărbat în cabina de vot, însoțită de flash-uri luminoase, a trezit suspiciunea unui membru al Biroului Electoral de Circumscripție, acesta din urmă alertând jandarmul aflat în proximitate.

În urma verificărilor, cele sesizate s-au confirmat, iar cel în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 600 de lei, pentru fotografierea buletinului de vot.

De asemenea, polițiștii de ordine publică, echipaje de poliție rutieră și jandarmi sălăjeni, sunt prezenți în teren și monitorizează situația, fiind instituite și filtre rutiere, pentru a preveni și combate orice încălcare a legii.

În continuare, structurile Ministerului Afacerilor Interne desfăşoară activităţi în sistem integrat și sunt la datorie pentru a asigura buna desfășurare a procesului electoral și pentru menținerea ordinii și siguranței publice, cu precădere în zona secțiilor de votare pentru ca procesul de vot să decurgă fără probleme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *