Anda Ciobanu numită președinte interimar al OFSD Sălaj

Social-democrații s-au reunit într-o ședință a Biroului Județaen PSD Sălaj săptămâna trecută, iar un punct pe ordinea de zi a fost alegerea unei noi conduceri interimare la organizația de femei. După votul exprimat, OFSD Sălaj este reprezentată de Anda Ciobanu (32 de ani), consilier local al Municipiului Zalău, aflat la al doilea mandat. Anda Ciobanu lucrează ca make-up artist, dar și ca director de vânzări la Brutăria Daia (afacere de familie).


,,Dragi colege,
Astăzi, cu emoție și speranță, vă anunț că am fost numită Președinte Interimar al Organizației Femeilor din Sălaj. Până la alegerile oficiale, am onoarea și responsabilitatea de a vă reprezenta și de a fi vocea noastră comună.
Vreau să vă transmit un mesaj simplu, dar profund: unirea și solidaritatea noastră sunt forțele care ne vor ghida. Scopul meu principal este să ne facem auzite în Sălaj, să arătăm că, împreună, putem face o diferență semnificativă.
Sunt aici pentru fiecare dintre voi, să ascult, să îndrum și să susțin. Fiecare voce contează, fiecare poveste este importantă. Îmi doresc să construim o comunitate unită și puternică, unde fiecare femeie se simte valorizată și împuternicită.
Să nu uităm niciodată că noi, femeile, suntem puternice. Cred cu tărie că, prin eforturi comune și determinare, putem schimba lumea în bine. Să fim curajoase, să fim vizionare și să luptăm pentru ceea ce este corect și drept.
Vă mulțumesc anticipat pentru sprijinul și încrederea voastră. Sunt entuziasmată să începem acest nou capitol împreună, să scriem pagini pline de realizări și succes. Haideți să fim unite și să facem diferența!
Cu recunoștință și speranță,
Anda Ciobanu”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *