Casa Municipală de Cultură Zalău face selecții pentru un grup vocal de muzică populară

Casa Municipală de Cultură organizează selecții în vederea ✅colaborării cu soliști vocali și pentru ✅constituirea unui grup vocal de muzică populară
Detalii cu privire la cele două tipuri de selecții.
Casa Municipală de Cultură Zalău, instituție publică de cultură, organizează selecţie în vederea colaborării cu soliști vocali, copii și adulți, din municipiul Zalău și din județul Sălaj.
Condiții de participare:
– Calități vocale deosebite;
– Cunoașterea unui repertoriu minimal de cântece din Sălaj și din alte zone folclorice;
– Disponibilitatea de a participa la repetiții și spectacole;
– Limita de vârstă: 8 – 45 de ani.
SELECȚIA va avea loc în data de 8 aprilie 2021, începând cu ora 10.00, la sediul Casei Municipale De Cultură Zalău, str. 22 Decembrie 1989, nr 3, Zalău.
Pentru respectarea normelor impuse de legislația în vigoare cu privire la combaterea răspândirii virusului SARS-COV-2, participanții vor fi repartizați pe ore. Repartizarea participanților la selecție se va afișa pe pagina de facebook a Casei Municipale de Cultură Zalău, precum și la sediul instituției.
Cererile de înscriere se depun la sediul Casei Municipale de Cultură Zalău, de luni până joi, între orele 8.00-16.00, iar vineri, între orele 8.00-13.00, sau pot fi transmise pe adresa de e-mail: cmczalau@yahoo.com, până la data de 31 martie 2021.
Relaţii suplimentare cu privire la desfășurarea selecţiei se pot obține la sediul Casei Municipale de Cultură Zalău, str.22 Decembrie 1989, nr.3, Zalău sau la numărul de telefon 0260/661600.
Notă: În cazul minorilor, cererile vor fi completate și transmise de către părintele sau tutorele legal al minorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *