Declarații după ce SCM Zalău s-a calificat în finala barajului pentru promovarea în Liga a II-a

SCM Zalău a câștigat cu 2-0 și manșa retur cu CSO Cugir și s-a calificat în al doilea baraj de promovare în Liga 2, acolo unde o va întâlni pe Unirea Dej.

Unirea Dej a câștigat cu 3-1 meciul retur cu Minaur Baia Mare, după ce în tur a fost 0-0, și produce poate marea surpriză a primei etape a barajului, eliminând echipa antrenată de Vasile Miriuță.

Când se joacă barajul pentru promovarea în Liga 2

Finala: 22 mai 2021 – tur la Unirea Dej, 29 mai 2021 – retur la SCM Zalău


Antrenorul SCM Zalău, George Zima, a declarat că: „Mă bucură foarte mult faptul că am reușit să ne calificăm în finală. Îmbucurător este faptul că am marcat și patru goluri, fără să primim vreunul. Am arătat foarte bine din punct de vedere tactic. Sunt fericit și pentru realizarea acestor băieți minunați, de care m-am atașat într-un timp scurt. Apelez din nou la modestie și la multă muncă, pentru ca în finală să dăm totul și să ne bucurăm de promovarea mult dorită. Ne asteptam la un început de meci în care Cugirul va ataca, am pregătit foarte bine meciul din acest punct de vedere, am avut multe momente în care am fost puși sub presiune, dar datorită experienței și maturității, am reușit să luăm deciziile bune din punct de vedere tactic. Mi-aș fi dorit Minaur Baia Mare doar din prisma faptului că am jucat de două ori împotriva acestei echipe și o cunosc foarte bine, dar, uneori, fotbalul te pedepsește când apelezi la altfel de lucruri … Mă bucur pentru Dragoș Militaru, pe care-l cunosc, pentru copiii de acolo și sunt convins că va fi o finală mult disputată.”


Căpitanul echipei SCM Zalău, Raul Stanciu, care a reușit să marcheze în ambele meciuri cu CSO Cugir, a declarat că: „Mă bucur foarte tare că am reușit să ne calificăm în finală. Felicit toți colegii pentru atitudine, pentru dăruire, suntem foarte fericiți cu toții și sperăm să fim noi câștigătorii și în finala barajului. Cugirul a avut acea euforie la început și au venit puțin peste noi, dar ne-am apărat bine, iar după ce am înscris, soarta jocului s-a schimbat total. Unirea Dej este o echipă tânără, dar valoroasă, care are o posesie bună a mingii, o echipă incomodă.”


Atacantul Sergiu Pop, marcatrul celui de-al doilea gol în jocul retur, a declarat că: „Mă bucur că am marcat și că mi-am putut ajuta echipa. Sîmbătă am arătat că suntem, că nu am ținut cont de scorul din tur, iar acum ne putem bucura de calificarea în finală. De mâine trebuie să ne gândim doar la meciurile cu Unirea Dej. Vom întâlni un adversar valoros, o echipă care pasează bine, un antrenor bun, dar dacă vom fi uniți și ne vom concentra putem să ne îndeplinim visul. Va conta foarte mult și faptul că returul este la Zalău.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.