Devino barman calificat prin cursurile oferite de Bartending Institute

Bazat pe experiența de 14 ani pe piață, Bartending Institute, livrează traininguri pentru barmani profesioniști, pentru hobby sau corporate în Cluj Napoca. Bartending Institute este prima școală de calificare pentru barmani din România, introducând meseria de barman în Codul Ocupațiilor din România. Din luna martie aceste cursuri vor loc și în Zalău la Titan Arena sub îndrumarea lui Istvan Budai.

Meseria de barman este una foarte frumoasă și îți poate aduce multe satisfacții: de la posibilitatea de a călători și lucra oriunde în lume, până la socializare, distracție și legare a unor prietenii cu oameni plini de viață.

Ai foarte mult de câștigat dacă devii barman calificat!

-Lucrezi și socializezi într-un mediu unde distracția este mereu prezentă.

-Poți lega prietenii cu cei alături de care te pregătești; actuali și viitori colegi alături de care vei petrece multe moment speciale. De asemenea, de la un anumit nivel există un sentiment de respect reciproc și camaraderie între barmanii profesioniști.

-Barmanii sunt oamenii cu cele mai multe și interesante povești de viață. Doar gândește-te: cât de des ieși în club sau la un bar, într-o săptămână? De maxim 3-4 ori. Dar barmanii sunt mereu acolo, în mijlocul distracției și al serilor de neuitat.

-Vei ajunge să legi prietenii cu unii dintre clienții tăi – oameni interesanți și sociabili, și îi vei face fericiți, pentru că știi cum și când să le prepari băutura favorită.

În urma cursului:

-știi cum să îți organizezi spațiul și resursele în bar;

-știi cum să interacționezi eficient cu echipa, dar și într-un mod plăcut cu clienții;

-știi să prepari cele mai complexe băuturi pentru că ai suficientă pregătire practică și teoretică;

-îți oferim susținere chiar și după finalizarea cursului, prin recomandare pentru angajare, dar și în alte feluri (vezi mai jos);

-ai un nivel superior de calificare, care îți va fi de mare folos pentru a obține cele mai avantajoase joburi;

-vei beneficia de o cotă mai bună pe piața muncii;

-vei participa la evenimente exclusive Bartending Institute;

-îți oferim posibilitatea de a reveni anual la un modul de training pentru refresh;

-vei putea merge să lucrezi (și să te distrezi) oriunde în lume, deoarece diploma pe care ți-o eliberăm este recunoscută internațional;

-faci parte din comunitatea Bartending Institute.

Pentru mai multe detalii, accesați https://bartendinginstitute.ro/ sau telefonic la 0758.279.159

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *