Fapte antisociale constatate de Jandarmeria Sălaj la sfârșitul săptămânii trecute

1. La sfârșitul săptămânii trecute, jandarmii sălăjeni au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii delictelor silvice. Un bărbat de 36 de ani, domiciliat în comuna Sâg, a fost depistat în timp ce transporta 3,3 mc de material lemnos, cu ajutorul unei autoutilitare, fără a deține aviz de însoțire. Incidentul a avut loc sâmbătă, 19 februarie a.c., în jurul orei 05.30, pe raza localității Bănișor.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional, în baza Legii nr. 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, cu amendă în cuantum de 2.000 de lei, iar masa lemnoasă a fost ridicată în vederea confiscării. Astfel de acțiuni vor continua și în perioada următoare.

2. Un echipaj de jandarmerie a fost sesizat să intervină în urma unei fapte de agresiune.

La fața locului s-a stabilit că un tânăr de 19 ani din Jibou, pe fondul unor neînțelegeri, a fost lovit cu pumnii în zona feței de către două persoane. Incidentul a avut loc sâmbătă, 19 februarie a.c., în jurul orei 20.00, pe strada Stejarilor din orașul Jibou.

După identificarea agresorilor, doi tineri în vârstă de 18 ani din Jibou, jandarmii au întocmit acte de constatare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Lovire sau alte violențe”, acte ce vor fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou pentru continuarea cercetărilor. Tânărul agresat s-a deplasat la o unitate spitalicească pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *