Primarul Cristian Lazăr anunță construirea unui nou bloc ANL la Șimleu Silvaniei

Primarul liberal de la Șimleu Silvaniei a anunțat zilele trecute că a obținut construirea unui bloc ANL la Șimleu Silvaniei, pe strada Nicolae Bălcescu. Este vorba de un proiect mai vechi de prin anul 2019, care se pare că a fost deblocat și astfel se va relua în scurt timp licitația pentru desemnarea firmei care va construi noul bloc. Noul bloc ANL din Șimleu Silvaniei va avea 16 apartamente.

„Am reușit să deblocăm un proiect important pentru noi și în următoarele săptămâni vom relua licitația pentru construcția blocului de pe strada Nicolae Blcescu. Un proiect cu o valoare de aproape un milion de euro. Am discutat cu Gabriel Ionuț Stanciu, directorul Agenției Naționale pentru locuințe, oportunitățile de finanțare și perspectivele privind dezvoltarea locală. Nu ne oprim aici. Vom pregăti proiecte în programul de locuințe pentru specialiști în sănătate și învățământ. Obiectivul e clar. Aducem performanță în serviciile de educație și sănătate pentru a da tinerilor șimleuani și viitoarelor generații șanse bune pentru anii care vin”, transmite primarul Cristian Lazăr.

La Șimleu Silvaniei există două blocuri ANL, unul pe strada Mihail Sadoveanu, construit în 2009, altul pe strada Stadionului, construit în 2015, iar cel de al treilea bloc ANL va fi construit pe strada Nicolae Bălcescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *