Întâlnire de lucru pe tema proiectului de modernizare și extindere a UPU-SMURD Zalău

🏥🤝 Consiliul Județean Sălaj a găzduit, vineri, 25 februarie, o întâlnire a factorilor implicați în proiectul de extindere, modernizare și dotare a Unității de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Zalău. Alături de președintele CJ Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, și de vicepreședintele Szilágyi Róbert István, au fost prezenți deputatul Seres Dénes, prefectul județului, Dari Toma, precum și reprezentanți ai SJU Zalău, Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Porolissum” al Județului Sălaj, Direcției de Sănătate Publică Sălaj, ai proiectatului și constructorului, precum și specialiști din Direcția Investiții și Programe Publice a CJ Sălaj.

👥 Discuțiile au vizat identificarea celor mai bune soluții pentru a asigura funcționarea în condiții optime a UPU-SMURD.

 

📌 „Extinderea, modernizarea și dotarea Unității de Primiri Urgențe este un proiect extrem de important pentru județul nostru. Chiar dacă se află în execuție, sunt necesare anumite modificări care să ne permită să avem o secție funcțională și modernă, cu dotări de ultimă oră, unde pacienții să beneficieze de servicii de urgență la standarde europene. Avem un colectiv de medici competenți și cu experiență bogată, ceea ce ne creează premisele pentru un act medical de foarte bună calitate, într-un mediu sigur, eficient și centrat pe pacient”, a afirmat președintele CJ Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu.

 

💸 Finanțată prin Programul Operațional Regional 2014-2020, investiția derulată de Consiliul Județean Sălaj are o valoare totală de peste 16 milioane de lei și vizează modernizarea Secției UPU-SMURD – circa 900 metri pătrați, extinderea Unității de Primiri Urgențe cu alți aproape 1.500 metri pătrați, precum și achiziția a 145 de echipamente medicale, în vederea soluționării celor peste 40.000 de cazuri care se adresează anual unității spitalicești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *