Investiție importantă finalizată la TRANSURBIS

Vineri, 25 februarie 2022, a fost demarată procedura de recepție a obiectivului de investiții ,,Realizare spații de garare acoperite pentru autobuze electrice”, proiect finanțat din fonduri de la bugetul local.

Amplasamentul se găsește în intravilanul municipiului Zalău, pe str. Fabricii nr. 30A, în incinta S.C Transurbis S.A. Zalău.
În urma lucrărilor s-au realizat două copertine, pe structuri metalice și închideri parțiale pe 3 laturi, din panouri de tablă cutată, fundații izolate din beton armat, stâlpi și grinzi metalice, care asigură gararea autobuzelor electrice.

În copertina 1 au fost amenajate 8 locuri de parcare pentru autobuzele electrice de 10 m, iar în copertina 2 au fost amenajate 12 locuri de parcare pentru autobuzele electrice de 10 m și 12 m.
Fiecare spot pentru garare este prevăzut cu stație de încărcare lentă pentru autobuze electrice.
Copertinele sunt prevăzute cu instalații electrice pentru iluminat.

Suplimentar a ceea ce s-a prevăzut în proiect, au fost realizate următoarele lucrări:
La Copertina 1 s-a realizat un trotuar de protecție din beton-adiacent copertinei stânga-dreapta în suprafață de 31,34 mp.

La Copertina 2, în spatele acesteia, s-a realizat o rigolă pentru colectarea apelor pluviale, iar pe o lungime de 11 m, o rețea subterană din teava PVC 0315 pentru ape pluviale-cu descărcare la căminul pluvial existent în apropierea copertinei.

Lucrările au fost efectuate de SC Tinichigeria SRL Pericei, valoarea totală a investiției fiind de 1.179.631,14 lei cu TVA.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *