Liga III, etapa a XI-a: SCM Zalău – CSM Satu-Mare, al treilea meci consecutiv pe teren propriu

Sportul Club Municipal Zalău dispută pe teren propriu etapa a XI-a din Liga a III-a, cu împotriva CSM Satu-Mare. Jocul are loc pe Stadionul Municipal Zalău, sâmbătă, 6 noiembrie, ora 14.00. Este al treilea joc consecutiv pentru SCM Zalău disputat pe teren propriu.

Înainte de disputarea jocului, SCM Zalău ocupă locul 5 cu 15 puncte (5 victorii și 5 înfrângeri), iar CSM Satu Mare ocupă un loc la coada clasamentului (locul 9) cu 5 puncte.

Managerul echipei SCM Zalău, Marius Pașca a declarat pentru Monitorul de Sălaj că: „Chiar dacă ne găsim într-o situație mai delicată în ceea ce privește clasamentul, noi sperăm să câștigăm meciul cu Satu Mare, care este un joc dificil. Mizăm pe orgoliul jucătorilor, să facă un meci bun și să câștigăm jocul”.

Primele de joc blocate de club, drept sancțiune pentru jocurile proaste

Totodată, Marius Pașca a declarat că: „Ca și o primă măsură luată pentru reitrarea în obiectivele echipei, clubul a decis suspendarea primelor de joc până la momentul în care echipa revine pe unul din locurile 1-4. Consider că în maxim 2-3 etape dacă rezultatele ne sunt favorabile echipa poate reveni în obiectiv și putem restabilii situația primelor de joc”. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *