OFICIAL: Prefectul Țurcaș anunță că rămân DESCHISE toate cafenelele și restaurantele din Zalău

După ce ieri, 8 februarie, Prefectura Sălaj, a anunțat că deschide restaurantele și cafenelele din Municipiul Zalău, astăzi au apărut informații cum că ar urma să fie închise, datorită faptului că incidența a crescut din nou peste 3 în Zalău.

Prefectul Sălajului, Virgil Țurcaș, a declarat în EXCLUSIVITATE pentru Monitorul de Sălaj, că NU SE ÎNCHIDE NIMIC și că toate unitățile din domeniul HORECA rămân deschise, iar situația va fi analizată în perioada următoare.

„Rămân deschise toate unitățiel HORECA și la la următoarea ședință a CJSU vom analiza situația. Trebuie să ținem cont de faptul că aceste unități au costuri semnificative atât la deschiderea, cât și la închiderea lor. De asemenea reprezentanții HORECA au nevoie de o predictibilitate a funcționării acestor unități, pentru că sunt probleme de personal, aprovizionare, etc. Nu ascund că ne dorim cu toții ca activitățile economice din județul Sălaj să fie afectate cât mai puțin de această pandemie. După finalizarea cu succes a campanie de vaccinare sunt convins că vom reveni la o viață normală”, a declarat prefectul Virgil Țurcaș. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *