PNL-istul Daniel Stejeran promovat politic de la Șimleu la județ ca manager la ADI Sălaj Plus

Unul dintre cele mai bune exemple de promovorare în carieră pe linie politică este cazul șimleuanului Daniel Stejeran care după câștigarea alegerilor de la Șimleu, a fost promovat pe o funcție la Consiliului Județean, respectiv manager al ADI Sălaj Plus.

Daniel Stejeran „s-a remarcat” ca fiind un bun servant al fostului primar Septimiu Țurcaș, dar și în campania electorală recentă de la Șimleu unde a fost „implicat trup și suflet” în susținerea candidatului PNL, Cristi Lazăr.

Așa că după ce obiectivul politic a fost atins, fostul director al Centrului Turistic din Șimleu a primit răsplata, respectiv funcția de manager al ADI Sălaj Plus.


Daniel Stejeran a promovat concursul desfășurat în 12 iulie 2021 pentru funcția de manager al Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Sălaj Plus. Contractul său de management este încheiat pe o perioadă de trei ani, cu începere din data de 1 septembrie 2021.

În vârstă de 39 de ani, Daniel Stejeran ocupă, din 2016, funcția de director al Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Șimleu Silvaniei, fiind și director al Asociației Memoriale Hebraica Nușfalău (din 2007), calitate în care supraveghează și coordonează activitățile Muzeului Memorial al Holocaustului Șimleu Silvaniei. Anterior, a lucrat ca asistent universitar în cadrul Universității „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca.

2 thoughts on “PNL-istul Daniel Stejeran promovat politic de la Șimleu la județ ca manager la ADI Sălaj Plus

  1. Despre ce concurs e vorba,cine l-a organizat?Puțini sânt cei care nu știu,câștigătorul concursului este de fiecare dată organizatorul evenimentului!!!
    La PDL și USR-PLUS nu există variante!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *