Primarul Șimleului, Cristian Lazăr, face demersuri la CNI pentru a obține investiții noi pentru oraș

Cel mai tânăr primar de oraș din România este al PNL-ului și conduce Primăria Orașului Șimleu Silvaniei. Cristian Lazăr a preluat recent atribuțiile de primar și a început cu multă energie activitatea. Zi de zi este în teren, între oameni pentru a găsii cele mai bune soluții la problemele comunității de sub Măgura.
Zilele acestea, primarul Lazăr a făcut o deplasare la Compania Națională de Investiții din București unde a avut o întâlnire cu directorul Manuela Pătrășcoiu, iar  împreună au stabilit noile obiective care vor urma să fie finanțate de Guvernul României.
„La Compania Națională de Investiții! Am avut discu’ii bune cu directoarea instituției, Manuela Pătrășcoiu, pentru a găsi cele mai eficiente soluții în privința unor obiective ale orașului. Pe lângă sesiunile care se vor deschide pe fonduri europene, avem și posibilitatea de a realiza anumite obiective prin CNI, adică prin Guvernul României. Fie că vorbim de infrastructura în educație sau din domeniile sănătății și sport e important să avem proiectele pregătite și asta facem în perioada urmatoare”, a transmis primarul Cristian Lazăr. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *