SONDAJ în cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău de „Ziua Femeii Doctor”

🩺Astăzi, 3 februarie, se celebrează Ziua Femeii Doctor! Este o zi în care și Spitalul Județean de Urgență Zalău recunoaște valoarea pe care femeile doctor o aduc echipei noastre! Le suntem recunoscători pentru curajul, dăruirea și profesionalismul de care dau mereu dovadă!

👩‍⚕️În 1897, Maria Cuțarida-Crătunescu a devenit prima femeie doctor din România, învingând, astfel, prejudecăţile vremii. Recunoaşterea sa venea după o perioadă în care a profesat în clinica privată pe care a deschis-o întrucât în sistemul public nu i s-a permis să lucreze ca medic.

🏥La Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău, femeile doctor reprezintă aproximativ 70% din totalul echipei medicale. Sunt femei pasionate de munca lor şi care își folosesc toate abilitățile profesionale și umane pentru a aduce, alături de colegii lor, schimbări pozitive în sistemul medical.

„👏👩‍⚕️Astăzi, de Ziua Femeii Doctor, vă invităm să #nominalizaţi #femeia #doctor de la Spitalul Județean de Urgență Zalău pentru care vă exprimaţi #recunoştinţa! Arătaţi-i susținere, spuneți-i cât de importantă este contribuția dumneaei!”, transmite conducerea Spitalului Județean de Urgență Zalău. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *