Welthaus – firmă cu renume și cu produse inovatoare pe piața producției de tâmplărie din PVC și aluminiu

Cu o istorie de peste 15 ani pe piata productiei de geamuri si usi, firma SC WELTHAUS SRL ramane in continuare un lider in calitate si seriozitate fata de clientii sai.

DETALII CONTACT

Totul a inceput in anul 2003 cand firma SC WELTHAUS SRL s-a infiinta cu domeniul principal de activitate „Productia si prelucrarea materialelor plastice”.

Pe parcursul aniilor firma s-a dezvoltat ajungand in prezent la un numar de peste 50 de angajati si cu investitii de peste 20 de milioane de euro in cladiri industriale, birouri si utilaje de ultima tehnologie.

2003

Inceputurile

In 2003 cand cererea de tamplarie de calitate era in crestere, SC WELTHAUS SRL se infiinta ca o firma care promitea sa aduca pe piata produsele de calitate pe care si le dorea lumea…

2004

Investitii in active

Anul 2004 a fost anul in care firma a achizitonat hala industriala ca si punct de lucru si o masa de debitat sticla cu comanda numerica, astfel a crescut productia de sticla Termopan cu 80%

2006

Retehnologizare

In anul 2006 firma SC WELTHAUS SRL a reehnologizat productia de geamuri si usi din PVC prin achizitionarea unei linii complete de productie de geamuri si usi.

2008

Achizitii

In anul 2008 firma a achizitionat un utilaj nou de spalat sticla cu presare automata a apchetelor Termopan, atat pe 2 randuri de sticla cat si pachete cu 3 randuri de sticla .

2010

Amenajare spatiu

Cu numarul de anajati in continua crestere, s-a decis reamenajarea halei industriale pentru a creea conditiile necesare de munca penru cei 40 de angajati.

2012

Retehnologizare

Investitie de peste 200 de mii de euro in utilaje complet automatizate pentru productia de geamuri si usi din PVC.

De ce să alegeți firma Welthaus?

Experienta si reputatia in randul consumatoriilor, ne recomanda produsele atat pe piata locala, nationala sau europeana.

Seriozitate si calitate, calitatiile principale care ne caracterizeaza in cei 15 ani de activare pe piata de geamuri si usi din PVC si Aluminiu din Europa.

Welthaus este lider pe piata productiei de tamplarie din PVC, respectand cele mai stricte norme de calitate in productie.

  1. Calitate Germana
  2. Experienta de peste 15 ani
  3. Certificari de calitate si CE

Produse > Salamander BluEvolution 92

Profilul cu cel mai bun raport calitate/pret pentru climatul Romaniei.

Profil cu 6 camere; Garnitură mediană; Adâncime constructivă: 92 mm; până la Uw = 0,65 W/(m²K) (cu separare termică prin oţel); Vitrare: până la 60 mm; Protecţie fonică: până la 47 dB; Siguranţă la efracţie: până la RC 2


Produse Salamander BluEvolution 73

Profilul cu cel mai bun raport calitate/preț pentru climatul Romaniei.

Profil cu 5 camere; Etanşare falţ; Adâncime constructivă: 73 mm

până la Uw = 0,73 W/(m²K); Protecţie fonică: până la 46 dB; Siguranţă la efracţie: până la RC 2

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *