10 la sută din candidații pentru un post de director de școală/liceu au picat concursul

Inspectoratul ȘcolarJudețean Sălaj a organizat astăzi un concurs pentru funcțiile vacante de director și director adjunct la mai multe unități de învățământ din Sălaj, fiind scoase la concurs peste 100 de posturi de director și aproximativ 30 de posturi de director adjuncți.

La concurs s-au înscris un număr de 126 de candidați, dar la proba scrisă au fost prezenți doar 123 de candidați. 13 candidați nu s-au prezentat și au fost descalificați.

Din cei 123 de candidați, un număr de 110 persoane au fost declarate admise, iar 13 candidați au fost declarați respinși.

Cei care au promovat proba scrisă cu nota minimă 7 se vor prezenta la proba interviul, însă până la interviu, fiecare candidat admis trebuie să opteze pentru o unitate de învățământ.

Candidații respinși mai au o șansă să ocupe funcții de director sau director adjunct în cazul în care niciun alt candidat nu optează pentru unitatea de învățmânt la care ocupă interimar această funcție, respectiv prin detașare semnată de inspectorul școlar general ISJ Sălaj.

One thought on “10 la sută din candidații pentru un post de director de școală/liceu au picat concursul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *