25 OCTOMBRIE – ZIUA ARMATEI ROMÂNE

🇷🇴 Președintele Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, a participat, astăzi, 25 octombrie, alături de vicepreședintele Cristian-Claudiu Bîrsan și de administratorul public al județului, Marian-Paul Maghiu, la ceremonia organizată în Cimitirul Eroilor din Zalău, cu prilejul Zilei Armatei Române. Delegația CJ Sălaj a depus o coroană de flori la Monumentul Eroilor, în memoria celor care s-au jertfit pentru patrie.

📌 „Moment cu valoare de simbol înscris în istoria poporului nostru, Ziua Armatei Române este ziua în care o țară întreagă cinstește armata, trecutul glorios de luptă al acesteia și pe cei care servesc Patria cu onoare și credință.

🙏🏻 Astăzi, gândurile noastre se îndreaptă către toți cei care au pus țara mai presus de familiile lor, mai presus chiar și de propria viață. Ne plecăm capetele cu respect și spunem o rugăciune pentru sufletele tuturor eroilor neamului nostru, știuți și neștiuți, care s-au jertfit de-a lungul istoriei pe câmpul de luptă pentru unitatea, libertatea şi demnitatea poporului român, pentru apărarea patriei și a credinței, pentru întregirea neamului. Este datoria noastră să păstrăm vie memoria tuturor celor care au scris cu sânge pagini de istorie.

🎖️ Aducem, de asemenea, un omagiu distinșilor veterani de război care au înfruntat gloanţele şi vitregia războiului și îi onorăm, în același timp, pe militarii care slujesc sub faldurile drapelului tricolor.

Tuturor acestor oameni bravi le datorăm existența noastră ca stat național unitar și indivizibil.

🎉 În această zi de sărbătoare, în numele Consiliului Județean Sălaj și al meu personal, transmit urări de bine și sănătate tuturor militarilor și familiilor acestora.

👏 Glorie eternă Armatei Române!”, a afirmat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele CJ Sălaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *