40 de tineri au vizitat Parlamentul României, grație viceprimarului Vlad Pașcalău

Unul dintre cei mai tineri politicieni din Sălaj care reușește să se mențină în topul celor mai performanți social-democrați, Vlad Pașcalău este protagonistul unei noi acțiuni demne de toată lauda.

Viceprimarul Pașcalău a organizat săptămâna aceasta o excursie de trei zile, care a inclus o vizită la Parlamentul României și două zile la Costinești pentru 40 de tineri din Zalău, Șimleu și Jibou.

Acțiunea a fost susținută și de deputatul PSD, Florian Neaga care s-a ocupat personal de vizita la Parlament, punând la dispoziția tinerilor un tur ghidat, o vizită la Grupul Parlamentar PSD și inclusiv o masă la Casa Poporului.

Tinerii au avut ocazia să schimbe opinii cu lideri PSD importanți precum Gabriela Firea – senator și fost primar general al Capitalei, Titus Corlățean fost ministru de externe al României sau Streniu Cercel – senator, medic și cercetător, director Institutului „Matei Balș”.

După vizita din Parlament, tinerii au petrecut două zile de socializare pe malul mării în Stațiunea Costinești.

„Tinerii sunt pilonii și viitorul societății. Ei sunt schimbarea pe care toți așteaptă să o vadă în lume și lumina de la capătul tunelului pentru că au entuziasmul de a încerca lucruri noi și răbdarea de a învăța din greșelile lor.

Împreună cu acești tineri frumoși și plini de potențial, mă aflu astăzi la București, unde vizităm Palatul Parlamentului—motorul întregii țări, ocazie pentru care doresc să transmit, în numele tuturor celor prezenți, cele mai sincere mulțumiri domnului deputat Dr. Florian Neaga.

Vă suntem recunoscători pentru oportunitatea pe care ne-ați oferit-o și suntem mândri că beneficiem de sprijinul dumneavoastră!”, transmite viceprimarul orașului Jibou, Vlad Pașcalău.

One thought on “40 de tineri au vizitat Parlamentul României, grație viceprimarului Vlad Pașcalău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *